Workshops

Onze workshops worden aangeboden voor kinderen en volwassenen. Ervaring is niet nodig. Iedereen kan meedoen! Zoek je een gezellige, creatieve activiteit? Meld je dan aan voor één van onze geplande workshops. Of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Workshop Bullet Journaling

Duur: 2 uur
Kosten: € 29,95
(min. 6, max. 8 deelnemers)

Een bullet journal is een offline manier om dingen bij te houden, te organiseren en te plannen. In een digitaal tijdperk waar we altijd online zijn, brengt dit veel rust in je hoofd. Wij zorgen voor leuke sjablonen, stickers, stempels en meer materialen! En natuurlijk zit de workshop boordevol tips om je Journal te vullen.

Ook beschikbaar als 3-delige lessenserie.

Workshop Handletteren

Duur: 2 uur 
Kosten: € 29,95 p.p. 
(min. 6, max. 8 deelnemers)

Altijd al willen leren hoe je een mooie tekst nog mooier maakt? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw favoriete tekst of quote. Je leert de basis van het handletteren. Verschillende lettertypes toepassen, woorden combineren, banners tekenen en een goede compositie maken.  

Ook beschikbaar als 3-delige lessenserie.

Kinderfeestje

Duur: in overleg
Kosten: v.a. € 16,50 p.p.
(6-10 deelnemers)

Alle workshops van My Letters zijn ook beschikbaar voor kinderfeestjes. De duur van de workshop bepalen we in overleg. En natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige!

Workshop Mindfull Drawing

Duur: 1 uur
Kosten: op aanvraag
(min. 6, max. 10 deelnemers)

Veel mensen denken dat zij niet kunnen tekenen. En beginnen er daardoor niet aan. Zonde! Want tekenen kan een heerlijk ontspannen bezigheid zijn!  Bij Mindfull Drawing werken we met simpele abstracte vormen met een stap-voor-stap uitleg. Je zult versteld staan van de kunst die jij op deze manier kunt creëren!

Workshop Maak je eigen mok

Duur: 1 uur
Kosten: op aanvraag
(min. 6, max. 8 deelnemers)

Samen gaan we aan de slag om jouw creativiteit te laten stralen en een unieke mok te maken. We werken met sublimatiestiften. In een MugPress wordt de mok verhit. De afbeelding is met deze techniek permanent en vaatwasbestendig. Natuurlijk neem je jouw zelfgemaakte mok na afloop mee naar huis!

Workshop Tuinhanger maken

Duur: 1,5 uur
Kosten: op aanvraag
(min. 6, max. 10 deelnemers)

Maak het in de tuin nog gezelliger met een leuke tuinhanger. Aan het einde van de workshop neem je een unieke tuinhanger mee naar huis. Wij helpen je met het in elkaar zetten van de hanger en zorgen voor leuke teksten en lettersjablonen. En natuurlijk krijg je allerlei tips om je tuinhanger zo mooi mogelijk te maken!

Verbonden aan een organisatie of bedrijf? En interesse in een workshop van My Letters? Neem dan even contact met ons op. We spreken graag de mogelijkheden met je door.