Workshops

Onze workshops worden aangeboden voor kinderen en volwassenen. Ervaring is niet nodig. Iedereen kan handletteren! Heb je altijd al willen leren hoe je een mooie compositie met letters maakt? Wat je allemaal met letters kan doen? En wil je dit op een gezellige en ontspannen manier leren? Meld je dan aan voor één van onze workshops!

Kinderfeestje

Handletteren is plezier hebben met letters! Tijdens het kinderfeestje  gaan we samen aan de slag met letters. De kinderen leren eenvoudig de basis van het handletteren. Letters tekenen, woorden combineren en een goede compositie maken. We geven handige tips en trucs en heel veel voorbeelden! Uiteindelijk maken de kinderen hun eigen favoriete quote of tekst!

Na afloop krijgen de kinderen een tasje mee met alles wat ze nodig hebben om thuis verder te werken aan hun handletterskills! Voor de jarige is er natuurlijk een extra verrassing! 

Een kinderfeestje Handletteren duurt 1,5 uur en kost €16,50 per kind (min. 6, max. 8 deelnemers). Een medewerker van My Letters verzorgt de workshop bij je thuis. De prijs is inclusief een tasje met handletterspullen, een hardboard clipboard én een cadeautje voor de jarige. Buiten Krimpen aan den IJssel worden reiskosten in rekening gebracht van €0,35 per km.

Foto workshop handletteren

Workshop Handletteren volwassenen

Altijd al willen leren hoe je een mooie tekst nog mooier maakt? Tijdens deze workshop gaan we, onder het genot van koffie of thee en wat lekkers, aan de slag met jouw favoriete tekst of quote. Je leert de basis van het handletteren. Verschillende lettertypes toepassen, woorden combineren, banners tekenen en een goede compositie maken. Je eindresultaat krijg je mee op een hardboard clipboard dat je neer kunt zetten of ophangen.  

Een workshop Handletteren voor volwassenen duurt 2 uur en kost €29,95 per persoon (min. 6, max 8 deelnemers). De locatie wordt door My Letters verzorgd. De prijs is inclusief koffie en thee en een hardboard clipboard voor je eindresultaat. 

Verbonden aan een organisatie of bedrijf? En interesse in een workshop van My Letters? Neem dan even contact met ons op. We spreken graag de mogelijkheden met je door.