Onze producten

Onze producten worden op verschillende manieren gecombineerd met teksten. Afhankelijk van het product worden de teksten geprint op (kalk)papier, geëtst, als vinylsticker uitgesneden of met de hand geschilderd. De stickers zijn waterbestendig en daarom  ook geschikt om buiten te gebruiken. Vinylstickers kunnen eventueel behandeld worden om ze in de vaatwasser te kunnen gebruiken. Het etsen van teksten op glas is altijd geschikt voor in de vaatwasser.  

De teksten die door My Letters gemaakt worden, zijn met de hand gemaakt. Hierna worden de teksten digitaal bewerkt en gecombineerd met bestaande lettertypes en kleine tekeningen. Hierdoor ontstaat een altijd uniek ontwerp.

In de webshop zijn veel combinaties van teksten en producten terug te vinden. Is er een combinatie die je mist? Laat het ons weten! Elke tekst kan ook gecombineerd worden met een naam. En heb je zelf een tekst die je dierbaar is, laat ons dan weten hoe we die voor je kunnen verwerken op een product naar keuze. We denken graag met je mee.