Berichten

Hier plaatsen wij regelmatig berichten over My Letters. Vind je het leuk om op te hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij My Letters? Volg ons dan ook op Facebook!

April 2022 – Wat een gezellige Ladies Night bij Cracks Krimpen. Onze kraam werd gezellig bezocht en ondertussen is de etalage gezellig opgefleurd voor de lente!

April 2022 – Vanmiddag was de eerste workshop handletteren voor kinderen bij Synerkri . Wat een leuke groep kinderen en wat een mooie resultaten!

Maart 2022 – Ochtendje tekenen bij Wolfje Kids Conceptstore. Wat een gezellige winkel! #lovemyjob #leukekinderkleding #raamtekening #myletters.nl

Maart 2022 – Op donderdagavond 10 maart wordt een Ladies Night georganiseerd in Theater De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Gezellige marktkraampjes én een leuke film! En het leukste nieuws: My Letters is ook vertegenwoordigd met een kraam 🤩

Februari 2022 – Op zoek naar een uniek valentijnscadeau ❤ Verras je geliefde met een persoonlijke familieposter!
 

Januari 2022 – Wij maken een schets van jullie huis op basis van een foto. Jullie plek vereeuwigd in een mooie lijst, zowel in een staande als hangende versie verkrijgbaar: https://myletters.nl/product/fotolijst-glas-zwart-3/

December 2021 – Het was al leuk winkelen bij Cracks Krimpen, maar nu is het nog leuker! My Letters mocht de etalage beletteren. De kerstafbeelding en de geletterde tekst is vooraf in overleg met de eigenaar van de winkel ontworpen. Heel erg blij met het eindresultaat! 

December 2021- We halen de gezelligheid weer in huis🎄. Met een kerst raamtekening is het nog gezelliger! Deze maand gaan we verschillende klanten bezoeken om bij hen thuis een mooie kerstsfeer op te ramen te creëren!

November 2021 – Wil jij ook zo’n gezellige raamtekening voor pakjesavond?  Voor dit nieuwe product komen we speciaal naar je toe 🏠

November 2021 – Dit gepersonaliseerde housewarming cadeautje heeft een mooi plekje gekregen in een prachtige woning! 

Oktober 2021 – Een huis natekenen en op een product verwerken…dat hadden we nog nooit gedaan. Maar deze uitdaging was erg leuk om aan te nemen. En wat was de klant blij met het resultaat! 

September 2021 – Wat is het leuk om te zien dat steeds meer mensen My Letters weten te vinden als ze iemand een bijzonder cadeau willen geven! Deze solarlampen met prachtige tekst mochten we maken voor de bandleden die speelden bij het Zomeravondfestival Prijssel.

September 2021 – Een nieuw product in onze webshop: Trouwpalen! Na de grote dag van dit bruidspaar, kunnen we de foto’s nu met iedereen delen. We  kunnen dit product ook voor je maken als geboortebord! 

Juli 2021 – Deze zomer mocht My Letters de prijzen verzorgen op de Summer Volley Day 2021 van Voleco. De winnaars van dé pot werden verwend met heerlijke chocola, natuurlijk met passende
handgeletterde tekst!

Juni 2021 – Aan het einde van het jaar de juf of meester bedanken met een leuke attentie. Het is elk jaar voor velen even zoeken naar iets leuks! Na dit bijzondere schooljaar waren er veel mensen die iets extra bijzonders voor de leerkracht van hun kinderen wilden regelen. Bij My Letters hebben we genoten van het samenstellen van bijzondere teksten voor deze speciale gelegenheid.  

Mei 2021 – De producten van My Letters zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij It’s your hair day. De gezelligste kapster van Capelle aan den IJssel. Bedankt voor de samenwerking Meriam!