Levertijd & verzenden

Afhalen/bezorgen
Afhalen van je bestelling kan bij onze vestiging in Krimpen aan den IJssel. Afhalen is altijd op afspraak. Vul voor het afhalen van je bestelling tijdens het bestelproces ons vestigingsadres in bij de gegevens (Toccata 86, 2925 BV, Krimpen aan den IJssel). Verzendkosten vervallen hiermee automatisch. Woon je zelf in Krimpen aan den IJssel? Dan komen wij je bestelling kosteloos bezorgen.

Verzending
Je bestelling wordt binnen 3 – 7 werkdagen verzonden. De bestelling wordt geleverd door PostNL. Helaas hebben we geen invloed op de snelheid van de bezorging.  Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestigingsbericht (Let op: maandag wordt er geen brievenbuspost bezorgd).

Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst verwerkt worden. Indien er een andere levertijd geldt, zal dit zo snel mogelijk aan je worden gemeld.    

Heb je een vraag? We proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tarieven
De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd.  Het standaard tarief voor brievenbuspost van PostNL met Track & Trace code is €4,10. Het standaard tarief voor pakketpost tot 2 kilo van PostNL is €6,75.

Bijzonderheden
Is er haast geboden bij het pakketje of een andere bijzonderheid, mail even van te voren om te kijken of je wensen haalbaar zijn. We doen ons best om alle pakketjes zo snel mogelijk te verzenden.

Verpakking
Je product wordt altijd ingepakt als cadeautje, zodat het een echt feestje wordt om te openen. Heb je een kaartje bij je bestelling gekozen en wil je dat we daar een tekst op printen? Vermeld dit dan bij bijzonderheden/ opmerkingen tijdens het bestelproces. Je bestelling wordt voor verzending verpakt in een doos, opgevuld met opvulmateriaal voor een veilige verzending.